Olivia & Oliver Stockholm is opgericht door Sanna Jakobson, moeder van twee kinderen. Ze vond dat er een gebrek was aan een inclusief merk, waarbij de focus zowel op de kinderen, de ouders en niet in de laatste plaats op de planeet lag. Met grote gedrevenheid en inzet is Sanna erin geslaagd om haar passie voor design samen met de ervaring uit haar ouderschap te combineren tot een merk voor de bewuste ouder.

De geboorte van Olivia & Oliver Stockholm

Sanna's dochters Olivia en Vera werden beiden geboren onder moeilijke omstandigheden toen Sanna een ernstige vorm van pre-eclampsie had, het zogenaamde Hellp-syndroom. Beide geboortes waren zeer dramatisch. Ze verloor meerdere keren haar bloedvolume en lag enkele dagen aan de beademing.

Het herstel was extreem zwaar en de hele familie ging door een moeilijke periode tijdens en na de geboorte van beide kinderen. Met een nieuw inzicht in de levenskracht van mensen, groot en klein, en met een sterke wil om bij te dragen aan een betere toekomst voor haar kinderen, startte zij "Olivia & Oliver Stockholm".

Duurzaamheid voor zowel je kind als onze planeet

We werken hard om ervoor te zorgen dat onze productie minimale CO2-uitstoot veroorzaakt. Al onze producten zijn volledig vrij van gifstoffen. Het materiaal wordt voor zover mogelijk geproduceerd uit gerecycled materiaal. Al onze katoen is biologisch, 100% GOTS-gecertificeerd en voldoet aan de eisen voor Oeko-Tex 100.

Betaalbaar

Ons doel is dat onze producten toegankelijk zijn voor iedereen. Ons doel is niet om de goedkoopste producten te vervaardigen ten koste van de kwaliteit, maar de meest betaalbare producten die op de lange termijn het goedkoopst zullen zijn, oftewel duurzaam.