Bezorging

Verzending

Uw aankoop wordt normaal gesproken binnen 48 uur op werkdagen verpakt en verzonden. Bestellingen geplaatst tijdens vakanties worden normaal gesproken de volgende werkdag verzonden. De normale levertijd is 3-5 werkdagen.

Tijdens promoties kan de levering van uw bestelling langer duren dan gebruikelijk. Wij doen ons best om uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

Retourneren

Wij voldoen aan de Wet Koop op Afstand en daarom heeft u het recht om bestelde goederen zonder opgave van reden te retourneren. U heeft een open aankoop voor 14 dagen vanaf het moment dat u de producten ontvangt. Gedurende die tijd kunt u de producten retourneren en uw geld terugkrijgen.

Neem altijd eerst contact op met de klantenservice van Olivia & Oliver voordat u iets retourneert op admin@olivia-oliver.com en wij sturen u een retourformulier om uit te printen. U kunt de producten retourneren in dezelfde verpakking waarin ze zijn aangekomen, zolang de verpakking intact is. Als de producten beschadigd of gebruikt zijn, kunnen ze niet worden geretourneerd.

De kosten voor het retourneren van uw pakket zijn voor uw eigen rekening.

Verzendkosten

Om verzendkosten te verlagen en onze impact op het milieu te minimaliseren, streven we ernaar om zoveel mogelijk met brievenbuspakjes te verzenden. Dit hangt af van factoren zoals het aantal artikelen, gewicht, vervoerder en het land van bestemming. In gevallen waarin verzending via brievenbuspakje niet mogelijk is, of wanneer producten te groot of te talrijk zijn, zullen we standaard verzendmethoden gebruiken.

Zweden
49kr Gratis verzending boven 499kr
Nederland
€5.95 Gratis verzending boven €50
Nederland brievenbuspakje €4.25 Gratis verzending boven €50